Grote Kerk Breda en EuroPromoTextiel

Communicatie op hoog (historisch) niveau

Project details

Aan de toren van de Grote Kerk heeft EuroPromoTextiel twee spandoeken geplaatst van 12 x 2,2 meter. Hiermee wordt aandacht gevraagd voor de mogelijkheid de kerk te huren voor allerlei doeleinden. Zie voor meer informatie hierover www.grotekerkbreda.nl voor het verhuren van de kerk.

EuroPromoTextiel is gevraagd om het uitvoerende gedeelte op zich te nemen, gezien de jarenlange ervaring die wij inmiddels hebben met dit soort projecten.
De vraag was complex maar na heel wat denkwerk en een paar bezoeken aan de kerk is EuroPromoTextiel op het idee gekomen om de verankering te doen d.m.v. aluminium pijpen. Deze pijpen haken achter de balustrade en zijn bevestigd met staalkabel en sjorbanden. Al het zandsteen wat in aanraking komt met deze materialen is omkleed met speciaal rubber, hierdoor zal er geen schade ontstaan aan de toren. Na een constructieberekening bleek dit ook sterk genoeg te zijn om de banieren op hun plaats te houden.

Deze uitzonderlijke opdracht is in samenwerking met de Stichting Grote Kerk Breda en de Gemeente Breda tot stand gekomen.

Waarom EuroPromoTextiel?

Bent u op zoek naar dé oplossing voor uw binnen- en buitenreclame? Samen met u creëren we de juiste sfeer en beleving voor al uw reclame uitingen.