Fotowanden Breda

Het prachtige kantoor van RB Media in Breda hebben wij aan mogen kleden met een aantal sfeervolle fotowanden, waardoor het Bredase kantoor nog meer uitstraling heeft gekregen.

De liefde voor de sport, met name het wielrennen en voetbal, komt bij RB Media Breda in alle fotowanden tot uiting.

Door middel van onze fotowanden hebben we samen met hen de juiste sfeer en beleving voor het kantoor weten te creëren en dat zorgt voor een prettige, inspirerende werkomgeving.

Is jouw ontvangsthal, kantoor, praktijkruimte of werkplek ook toe aan een metamorfose? Wil je een persoonlijke touch of huisstijl toevoegen? Je muren met beeldmateriaal voorzien van een speciale sfeer? Dan is een fotowand de oplossing. Onze fotowanden zijn geschikt voor alle ruimten.

Een persoonlijke fotowand met eigen foto's of logo trekt direct de aandacht. In ons dagelijks werk komen we dan ook tal van varianten in fotowanden tegen. Zoals een rustgevende wand in een wachtkamer. Een stijlvolle fotowand in een kantoorruimte.  Strakke blikvanger in de entree van uw bedrijf. Oppepper voor saaie gangen of bedrijfskantine. Fotowanden biedt onbeperkte mogelijkheden.

Wij bieden fotowanden zowel op doek (makkelijk verwisselbaar) als op stevig behang.

Geïnteresseerd in onze fotowand oplossingen? Neem dan contact op met EuroPromoTextiel uit Breda!

 

 

Terug naar vorige pagina