Onzichtbaar frame

Uw boodschap wordt zichtbaarder en mooier dan ooit door dit ingenieuze doekframe. De aandacht richt zich volledig op uw reclame door een onzichtbaar frame.

En dat is nog niet alles: het is makkelijk te monteren, weegt bijna niets en is één van de goedkoopste systemen op de markt.

Specificaties

Mooi: Het frame verbergt zich achter het doek, hierdoor zweeft de reclameboodschap op slechts 4 cm van de gevel. Uw reclame krijgt hierdoor de volle aandacht die het verdient.

Simpel: Het frame bestaat slechts uit 2 onderdelen. De basis van dit doekspansysteem vormen de gepatenteerde RVS spanveren. In combinatie met de lichtgewicht geanodiseerde aluminium profielen ontstaat een uniek onderhoudsvrij doekframe. Bij dit weer en windbestendige frame blijft het doek jarenlang perfect opgespannen.

Snel: Het frame monteer je makkelijk op de gevel. Hoekverbinders en beugels zijn niet nodig. De RVS spanveren klik je eenvoudig in het frame op iedere gewenste positie en blijven keurig op hun plaats zitten. Het opspannen van het doek is kinderspel.

Waarom EuroPromoTextiel?

Liever persoonlijk advies? Bel 076 514 36 49 of mail naar klanten@europromotextiel.nl

Terug naar frames / textielframes
Aanleverspecificaties Vrijblijvend een offerte aanvragen