Banieren bedrukken Breda

Bedrukte banieren zijn ideaal voor de communicatie van uw logo of boodschap. Het grote voordeel is dat banieren zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden en dus ideaal zijn voor bijvoorbeeld de aankleding van panden of gebruik tijdens beurzen. Wil je op gaan vallen? Kies dan voor een van onze banieren en laat deze bedrukken naar wens.

Onze bedrukte banieren kunnen op maat geleverd worden. Wij adviseren u graag over het te gebruiken doek, het type bedrukking en de afwerking, passend bij uw situatie. Zo weet u zeker dat uw boodschap het beste overkomt op de doelgroep.

Uw banieren laten bedrukken in Breda? Neem contact met ons op.

Buitenbanier

De buitenbanier is een bedrukte banier die veel in Breda toegepast wordt bij bedrijfspanden en winkelcentra. Deze buitenbanier, ook wel hoogformaat vlag genoemd, is een uitstekend communicatiemiddel om iedereen kennis te laten maken met uw bedrijf of gevoerde merken. Een buitenbanier is letterlijk gezien een wapperend visitekaartje en zorgt voor aantrekkingskracht. Het ideale van een buitenbanier is dat de opdruk altijd te zien is, ook op windstille dagen.

Wij leveren buitenbanieren van vlaggendoek of glanspolyester 115 gr/m2 in de meest voorkomende maten. Ook de afwerking kan door ons op maat geleverd worden. Samen kijken wij naar de beste mogelijkheden voor uw situatie.

Vrij vrijblijvend een offerte aan voor buitenbanieren

Binnenbanier

Een binnenbanier is een ideaal communicatiemiddel voor winkels, beurzen en showrooms. Deze binnenbanieren kunnen op een effectieve manier een actie, boodschap of merk versterken en de aandacht van de bezoeker trekken. Voor diverse bedrijven in Breda hebben wij binnenbanieren geleverd voor onder andere actiestellingen in winkels, op beurzen en voor gebruik tijdens seminars.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor binnenbanieren

Gevelbanier

Geef uw pand de uitstraling die het verdient! Met gevelbanieren val je gelijk op bij mensen die niet direct langs je winkel lopen, en kun je effectief acties en merken communiceren. Een gevelbanier is aan beide zijden leesbaar zodat deze een grote opvalwaarde heeft. De gevelbanier wordt geleverd inclusief 2 RVS gevelsteunen.

De gevelbanier wordt geproduceerd op PVC Block-out doek waardoor uw boodschap tweezijdig positief leesbaar is. Vanzelfsprekend is de bedrukking van de gevel banier altijd van hoogwaardige kwaliteit en zijn wij de scherp geprijsde van Breda. De montage van de RVS gevelsteunen kan door ons geregeld worden.

Vraag een vrijblijvende offerte voor gevelbanieren aan