Banieren bedrukken Etten-Leur

Wilt u bedrukte banieren gaan inzetten voor uw bedrijf of evenement in Etten-Leur? Laat dan uw banieren bedrukken door Euro Promo Textiel. Al meer dan 15 jaar verzorgen wij het drukwerk en de aankleding voor vele diverse bedrijven en evenementen in Etten-Leur en omgeving.

Binnenbanieren versterken uw boodschap

Een binnenbanier is een perfect communicatiemiddel voor winkels, beurzen en showrooms. Onze binnenbanieren kunnen op een effectieve manier een actie, boodschap of merk versterken en de aandacht van de bezoeker trekken. Daarnaast zijn onze binnenbanieren slijtvast en kunnen ze jarenlang mee.

Onze binnenbanieren worden gemaakt van decostof en bedrukt met UV inkt / sublimatie en zijn leverbaar in elk mogelijk formaat. De binnenbanieren zullen schoongesneden worden en voorzien worden van een tunnel voor de ophanging.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor binnenbanieren

Gevelbanieren laten uw zaak opvallen

Geef uw bedrijfspand in Etten-Leur de aankleding die het verdient met bedrukte gevelbanieren. Gevelbanieren zijn ideale eyecatchers voor uw bedrijf. Deze mooie banieren worden strak aan de gevel opgehangen. Vanwege de tweezijdige bedrukking zijn de gevelbanieren vanuit elke richting goed leesbaar en weten mensen precies waar ze uw zaak kunnen vinden.

Onze geveldoeken zijn van dubbelzijdig doek, optioneel met RVS-steunen en worden met UV print voorzien van uw boodschap. De gevelbanieren zijn voorzien van een tunnel boven en onder en leverbaar in 60 x 250 cm (maximaal) of 80 x 300 cm (maximaal).

Vraag een vrijblijvende offerte voor gevelbanieren aan

Grote attentiewaarde met buitenbanieren

De buitenbanier is een bedrukte banier die veel in Etten-Leur toegepast wordt bij bedrijfspanden en winkelcentra. Deze buitenbanier, ook wel hoogformaat vlag genoemd, is een uitstekend communicatiemiddel welke een hoge attentiewaarde heeft, zelfs als het windstil is.

Wij leveren buitenbanieren van vlaggendoek of glanspolyester 115 gr/m2 in de meest voorkomende maten. Ook de afwerking kan door ons op maat geleverd worden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor buitenbanieren