Banieren bedrukken Oosterhout

Wilt u bedrukte banieren gaan inzetten voor uw bedrijf of evenement in Oosterhout? Zoek dan niet verder en laat uw banieren bedrukken door Euro Promo Textiel. Al meer dan 15 jaar zijn wij de specialist in drukwerk en aankleding van bedrijven, steden en evenementen in de regio Oosterhout. 

Onze banieren worden gemaakt van hoogkwaliteit doek en zijn leverbaar in diverse formaten voor zowel binnen- als buitengebruik.

 

Val op met buitenbanieren

Buitenbanieren, ook wel hoogformaat vlaggen genoemd, zijn de ideale eyecatchers voor de aankleding van uw bedrijfspand of evenement. Een buitenbanier is een wapperend visitekaartje en trekt direct de aandacht van bezoekers. Zelf als het windstil is, is een buitenbanier een echte aandachtstrekker.

Wij leveren buitenbanieren van vlaggendoek of glanspolyester 115 gr/m2 in de meest voorkomende maten. Ook de afwerking kan door ons op maat geleverd worden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor buitenbanieren

 

Laat uw bedrijfspand opvallen met gevelbanieren

Geef uw bedrijfspand in Oosterhout de attentie die het verdient. Dit kan ideaal met gevelbanieren. Deze banieren hangen strak aan uw gevel en zijn tweezijdig bedrukt. Op deze manier is de gevelbanier vanuit beide kanten goed te zien. Op deze manier weten mensen precies waar ze uw zaak kunnen vinden.

Onze geveldoeken worden gemaakt van dubbelzijdig doek, optioneel met RVS-steunen voor aan de gevel en worden met UV print voorzien van uw ontwerp. De gevelbanieren zijn voorzien van een tunnel aan de boven- en onderkant en leverbaar in 60 x 250 cm (maximaal) of 80 x 300 cm (maximaal).

Vraag een vrijblijvende offerte voor gevelbanieren aan

Zorg voor attentiewaarde met binnenbanieren

Een binnenbanier is een ideaal communicatiemiddel om een actie of product te laten opvallen. Binnenbanieren zijn slijtvast, gaan lang mee en zorgen voor een prachtige aankleding van uw showroom, winkel of beursstand.

Onze binnenbanieren worden gefabriceerd van decostof en bedrukt met UV inkt / sublimatie en zijn leverbaar in elk mogelijk formaat, afhankelijk van uw specifieke wensen. De binnenbanieren zullen schoongesneden worden en voorzien worden van een tunnel voor de ophanging.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor binnenbanieren