Banners maken Breda

Een banner is een decoratief, veelzijdig, flexibel en stijlvol communicatiemiddel, te gebruiken voor talloze doeleinden. Wij van EuroPromoTextiel kunnen banners voor je maken! Tijdens beurzen en evenementen, maar ook in winkels, bedrijfspanden of showrooms geven banners uw bedrijf de perfecte uitstraling, de uitstraling die het verdient. Dus wil je op gaan vallen? Kies dan voor een van onze banners en laat deze bedrukken naar wens.

Banners die EuroPromoTextiel maakt, kunnen op maat geleverd worden. Wij adviseren u graag over het te gebruiken doek, het type bedrukking en de afwerking, passend bij uw situatie. Zo weet u zeker dat uw boodschap het beste overkomt op de doelgroep. Banners laten maken in Breda? Neem contact met ons op.

Welke soorten banners kunnen wij maken/leveren?

Onze bannersystemen zijn eenvoudig in elkaar te zetten en ook zeer gemakkelijk te vervoeren. Ze zorgen voor een professionele uitstraling voor uw bedrijfslocatie/winkel. EuroPromoTextiel heeft enorm veel systemen. Hieronder kort opgenoemd. Voor meer informatie over een bepaald systeem kunt u doorklikken. 

Roll up banner promo
Roll up banner standaard
Roll up banner luxe
Roll up banner max
Roll up banner dubbelzijdig
Outdoor banner
Roll up banner LED (volgende alinea meer)

NIEUW! Roll Up Banner LED

De nieuwste soort in de banners die we kunnen maken en leveren in Breda! Deze LED Banner zorgt ervoor dat u de aandacht trekt van alle omstanders op een beurs. Klanten kun je voortaan welkom heten met een gepersonaliseerde boodschap die je telkens kan aanpassen met een bijgeleverde mobiele app via Bluetooth. Bekijk een voorbeeldfilmpje.

Banners maken Breda - EuroPromoTextiel

Klik HIER voor meer specificaties van de roll up banner LED.

Meer informatie over banners laten maken in Breda?

Heeft de bovenstaande webpagina nog niet al uw vragen over banners maken in Breda kunnen beantwoorden? Of wilt u graag persoonlijk advies over de beste banner voor u? Neem eens vrijblijvend contact op met EuroPromoTextiel. Wij zijn te bereiken via de mail of via de telefoon

Is het maken van banners toch niet helemaal waarnaar u opzoek bent? Wellicht kun je wel wat met onze reclamevlaggen of andere producten!