Een onvergetelijk spektakel: RTL GP Pre-proloog

Zondag 5 november was alweer de 14e editie van RTL GP/ Pre-Proloog in Valkenswaard

Liefhebbers van zand, modder en brute voertuigen konden deze dag hun hart ophalen!

Crossende motoren, driftende rallywagens en modderspuwende trucks hebben zondag in combinatie met een spekglad parcours voor spektakel gezorgd op het Eurocircuit in Valkenswaard. Ruim 17.000 toeschouwers zagen Jurgen van den Goorbergh, Bernhard ten Brinke en Martin van den Brink naar huis gaan met de zege.

Het Eurocircuit in Valkenswaard was zondag voor de 14e maal het decor voor de RTL GP Pre-proloog. Te gast waren dit jaar niet alleen de deelnemers aan de Dakar Rally. Ook de Nederlanders die eind december in Monaco aan de start verschijnen van de Africa Eco Race konden zich zondag presenteren aan het toegestroomde publiek, dat werd getrakteerd op zonnestralen en soms stevige regenbuien waardoor het Eurocircuit in een verraderlijke modderpoel veranderde. Kortom alle ingrediënten voor een dag vol actie en spektakel waren aanwezig.

We zijn er trots op dat we een bijdrage mochten leveren aan de aankleding van dit mooie evenement en daar zijn we natuurlijk vol gas voor gegaan!

De door ons geleverde spandoeken en banieren langs het parcours en op het terrein waren de hele dag volop in beeld. Als sponsor en supplier van dit evenement hebben we volop genoten van alle actie en sensatie.

Een verslag van de 14e RTL GP Pre-proloog is op zaterdag 18 november om 19.30 uur te zien bij RTL 7

Terug naar vorige pagina