Schuine gevelvlaggen

De schuine gevelvlag is een echte blikvanger aan uw winkel- of bedrijfspand. Ideaal als er weinig ruimte beschikbaar is en u toch duidelijk herkenbaar wilt zijn. Schuine gevelvlaggen worden vaak ingezet om een winkel- of bedrijfsnaam te laten opvallen aan passerend publiek. De vlaggen zijn makkelijk te bevestigen en kunnen dan ook ’s avonds naar binnen gehaald worden, wat de levensduur verlengt. Wij gebruiken de beste materialen zodat de schuine gevelvlaggen bestand zijn tegen diverse weersinvloeden.

Specificaties

KenmerkEigenschap 
Materiaal PVC Block-out 2-zijdig positief beeld of vlaggendoek, glanspolyester 115 gr/m2
Meest voorkomende maten50x50x100 cm of 75x75x150 cm
AfwerkingPVC Block-out: Schuine bovenzijde met open zoom en zeiloogje, overige 3 zijden gesneden. Glanspolyester: Rondom gezoomd, aan de schuine zijde broekingband, bovenaan een lusje, onderaan een koord.

Waarom EuroPromoTextiel?

Wij leveren de schuine gevelvlaggen in 2 verschillende kwaliteiten: glanspolyester vlaggendoek (doordruk, één zijde spiegelbeeld) of PVC Block-Out waarbij uw ontwerp een tweezijdig positief beeld heeft. Wij voorzien u graag van advies wat betreft de bijbehorende vlaggenstokken met gevelstokhouders.

Klik hier voor de adviesmaten voor schuine gevelvlaggen.

Liever persoonlijk advies? Bel 076 514 36 49 of mail naar klanten@europromotextiel.nl

Terug naar carnavalskrakers
Aanleverspecificaties Vrijblijvend een offerte aanvragen