Spandoeken bestellen in Breda

Spandoeken worden veel gebruikt voor het aankleden van winkelpanden, bedrijven en evenementen. Het bestellen van spandoeken zorgt voor perfecte eyecatchers die je evenement, actie, product of logo in heel breda laten opvallen. Met een bedrukt spandoek heeft u niet alleen een groot bereik, maar kunt u uw doelgroep ook op een effectieve wijze bereiken.

Bij EuroPromoTextiel uit Breda zijn spandoeken geheel op maat en naar wens te bestellen. Maar bij ons kun je ook rekenen op advies rondom de strategie en plaatsing van de spandoeken. Eventueel kunnen wij het hele proces uit handen nemen en de spandoeken leveren, bevestigen en plaatsen op de gewenste plek.

Spandoeken bestellen in Breda? Leer meer over onze materialen en soort bedrukking

Het is erg belangrijk om de juiste keuze in doek, bevestiging en bedrukking te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar daarom adviseren wij u graag. 

Bedrukking
De bedrukking van spandoeken kan op diverse manieren gedaan worden. Wij leveren spandoeken in glanspolyester (volledige doordruk) of PVC doek (frontlit, mesh of artex). Onze spandoeken kunnen digitaal bedrukt worden of via zeefdruk. Samen kijken wij naar de beste manier voor uw situatie.

Levering op rol is mogelijk, deze zogenoemde non-woven rollen kunt u naar eigen behoefte afsnijden en ophangen.

Bevestiging
Voor de bevestiging van de spandoeken zijn er diverse mogelijkheden. Wij zullen 1 mogelijkheid uitlichten, namelijk het bevestigen aan een bedrijfspand. Dit kan door middel van een aluminium frame, waarin het bedrukte spandoek komt te hangen. Deze frames zijn stormvast, modern en gaan jaren mee. Nog een voordeel is dat het spandoek binnenin het frame telkens vervangen kan worden. Zo blijft de aankleding van up pand altijd up-to-date.

Auminium frames van EuroPromoTextiel zijn scherp geprijsd en van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien voorzien wij u graag van een deskundig advies om uw bedrijfspand op de juiste manier te voorzien van bedrukte spandoeken en frames. Het plaatsen van de frames kunnen wij ook voor u verzorgen, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Hieronder een voorbeeld foto. 

Spandoeken bestellen in Breda - EuroPromoTextiel

Al met al helpen wij u dus graag bij het bestellen van spandoeken in Breda. Voor al het advies dat u nodig heeft, kunt u bij ons terecht. 

Meer informatie over spandoeken bestellen in Breda?

Wilt u uw bedrijfspand en/of evenement in Breda graag aankleden met spandoeken? Of heeft de bovenstaande webpagina nog niet al uw vragen over het bestellen van spandoeken in Breda kunnen beantwoorden en wilt u graag meer informatie? EuroPromoTextiel staat voor u klaar met persoonlijk advies over de inzet, bedrukking en over het bestellen van de spandoeken. Wij zijn te bereiken via de mail of via de telefoon

Weet u precies waar u naar opzoek bent en wilt u graag een prijsindicatie? Vraag HIER dan een vrijblijvende offerte aan.