Spandoeken bedrukken Breda

Bedrukte spandoeken zijn ideale eyecatchers voor het communiceren van een actie of evenement. EuroPromoTextiel is sinds 1988 dé specialist in drukwerk en merchandise voor aankleding van bedrijven, evenementen en steden. Met bedrukte spandoeken verzorgen wij de aankleding van zowel het interieur als het exterieur van bedrijven.

EuroPromoTextiel levert bedrukte spandoeken in glanspolyester (volledige doordruk) of PVC doek (frontlit, mesh of artex). Ook kunnen onze spandoeken aan de rol geleverd worden, deze zgn. non-woven rollen kunt u naar eigen behoefte afsnijden. Wat betreft de confectie zijn er vele mogelijkheden, zodat u het spandoek overal makkelijk kunt bevestigen. Wij adviseren u graag over het materiaal en de confectie, zodat de boodschap zo effectief mogelijk gecommuniceerd kan worden.

Spandoeken bedrukken voor diverse toepassingen

Wij leveren bedrukte spandoeken voor vele verschillende toepassingen. Zo leveren wij spandoeken aan winkels die een actie willen communiceren of worden onze bedrukte spandoeken gebruikt bij evenementen voor het decor of voor het hekwerk. Zowel voor binnen- als buitengebruik zijn spandoeken ideaal om een boodschap over te brengen. Samen kijken wij naar de toepassing en adviseren wij u welk materiaal het beste gebruikt kan worden.

Aankleding van bedrijfspand

Spandoeken zijn ideaal om te dienen als aankleding van een bedrijfspand. Dit kan door middel van een aluminium frame, waarin het bedrukte spandoek komt te hangen. Deze frames zijn stormvast, modern en gaan jaren mee. Doordat het spandoek binnenin het frame vervangen kan worden, kunt u altijd een up-to-date bedrukt spandoek ophangen. 

Onze aluminium frames zijn scherp geprijsd en van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien voorzien wij u graag van een deskundig advies om uw bedrijfspand op de juiste manier te voorzien van bedrukte spandoeken en frames. Het plaatsen van de frames kunnen wij ook voor u verzorgen, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Spandoeken bedrukken Breda met aluminium frame

Spandoeken laten bedrukken in Breda?

Wij geven u graag persoonlijk advies voor de inzet van spandoeken. Bel ons op via 076 5143649 of mail naar klanten@europromotextiel.nl en wij zullen u voorzien van een maatwerk advies voor het leveren van bedrukte spandoeken.